Website laten maken

Werkwijze website laten maken

Jouw nieuwe website van ontwerp tot livegang!

Kennismaking

Om te beginnen willen we jou en je bedrijf zo goed mogelijk leren kennen, het liefste doen we dit in een persoonlijk gesprek, maar dit kan eventueel ook telefonisch. Tijdens de kennismaking zullen we veel vragen stellen om een goed beeld van het bedrijf te krijgen en de wensen voor de nieuwe website in kaart te brengen.


Hierbij willen we bepalen wat de zakelijke doelen/doelstellingen zijn, wie de doelgroep is en hoe de website kan helpen om deze doelen te bereiken.


Deze informatieverzameling helpt ons om jouw bedrijf goed in kaart te brengen en te beslissen welke functies vereist of gewenst zijn. We stellen het doel van de website van het bedrijf vast, of het nu gaat om het promoten van een dienst, het verkopen van producten, het delen van informatie of al deze dingen gecombineerd.

Ontwerp en structuur van de website

In de volgende fase van het proces gaan we aan de slag met het ontwerp en de structuur van de nieuwe website.


We beginnen met het brainstormen over ideeën en het bespreken van thema's, kleurenschema's en eventuele specifieke vereisten voor het ontwerp. We willen een sterke huisstijl op de website creëren, deze laten we aansluiten bij de huidige huisstijl of branding.


Afhankelijk van de complexiteit van de website beginnen de ontwerpen op papier of in een interactieve omgeving. We zullen ideeën schetsen en tonen hierbij hoe de website zal functioneren, met als doel om een goede gebruikersinterface te creëren met bruikbaarheid in het achterhoofd.


We ontvangen jouw feedback over de eerste website ontwerpen, we zullen wijzigingen in het ontwerp aanbrengen en wanneer jij tevreden bent met het definitieve ontwerp, gaan we verder met de volgende fase van het proces.

Ontwikkeling website

Het is nu tijd om uw website te bouwen. We beginnen met de front-end, waarbij we de ontwerpen omzetten in de daadwerkelijke, functionerende website.


We beginnen met het maken van de homepagina van de website, om een idee te geven van hoe het voltooide project eruit ziet en aanvoelt. Vervolgens gaan we verder met het doorvoeren van overige pagina’s en elementen. Dit gehele proces kun je live volgen doordat je toegang krijgt op onze development omgeving.

Testfase

Zodra alle content, pagina’s en elementen zijn verwerkt in de website is het tijd om te gaan testen, dit doen wij, maar ook jij als klant. Hierbij lopen we de website langs of alles goed wordt weergegeven en of functionaliteiten doen wat ze moeten en doen. Tijdens dit proces zullen er vaak nog kleine aanpassingen worden gedaan aan de website.

De nieuwe website gaat live

De website is klaar en het is tijd om het eindresultaat aan iedereen te laten zien! De nieuwe website zal op een “live server” geplaatst moeten worden. Wij kunnen de hosting van jouw nieuwe website verzorgen. Met onze managed hosting oplossingen heb je ook geen omkijken naar dit gedeelte, wij verzorgen hierbij de volledige livegang van de website.


Zodra de website live is, zullen we deze ook direct aanmelden bij Google, zodat de website zo snel mogelijk vindbaar is. Daarnaast implementeren we ook Google Analytics, zodat je inzicht krijgt in de bezoekers op je nieuwe website.

Support

Je website staat live en nu? Onze support stopt niet na oplevering van de website, het is altijd mogelijk dat er toch nog kleine dingen over het hoofd zijn gezien tijdens de testfase, deze passen we dan uiteraard nog aan. Vervolgens zijn wij altijd bereikbaar voor vragen of aanpassingen op de website.


Ook kan het zijn dat je specifieke marketing activiteiten wilt gaan inplannen om meer resultaten te bereiken, ook hiermee ondersteunen wij je graag!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.