Webdesign Groningen

Website laten maken in de omgeving Groningen

Wil jij een compleet nieuwe website of je huidige website vervangen of bijwerken? Junto Media is een full service bureau gevestigd in Assen.

Webdesign Groningen en omgeving

Webdesign / ontwikkeling

Voor webdesign in Groningen staan wij voor je klaar om met veel plezier en creativiteit jouw ideale website te ontwerpen. Ons bureau doet dit op basis van full service: niet alleen bouwen wij de site die je nodig hebt, maar we bekijken daarnaast ook andere factoren die belangrijk kunnen zijn voor zakelijk gebruik. Uiteindelijk is een betere conversie het doel van iedere zakelijke website. Junto betekent samen. Daarom onderzoeken wij samen met jou je behoeftes, de markt en je klanten om je online identiteit te stroomlijnen.

Wanneer je tegenwoordig vindbaar wilt zijn als bedrijf, is een goede website natuurlijk ontzettend belangrijk. Vergelijk je site maar met een visitekaartje: vaak is dit voor je klanten de eerste indruk die ze van je krijgen. En omdat je hier nooit een tweede kans voor krijgt, wil je dat je site in de smaak valt. Zorg daarom dat je aan de factoren voldoet die dit mogelijk maken. Junto Media is een jong bureau dat voor je klaarstaat. Wij helpen je graag met het bouwen van een website die jouw bedrijf op een unieke manier vertegenwoordigt!

 

Hulp nodig bij je keuze?

Weet jij nog niet precies wat voor website je wilt? Wij helpen graag met het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we je in alle rust kunnen adviseren wat het beste bij jou past.

 

Website laten maken Groningen

Van idee tot livegang

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Bekijk onze website en webshop pakketten.

Onze specialiteiten

Zakelijk internet is meer dan alleen een website bouwen en hopen dat je klanten deze kunnen vinden. Sites voor bedrijven zijn eigenlijk volledige campagnes, waarin geen enkel onderdeel minder belangrijk is dan de andere. Je kunt hierbij eigenlijk geen steken laten vallen. Wij kijken daarom samen met jou, niet alleen naar de site die je hebben wilt, maar vooral naar de site die je nodig hebt, met de bijbehorende acties! Er zijn voor ons drie belangrijke stappen: het ontwerpen, het bouwen en het beheren van je site.

Organische zoekresultaten

SEO betekent Search Engine Optimization. In het kort staat dit voor het volgende: je website wordt zodanig opgezet dat je ideale zoekresultaten behaalt. Het liefst wil je bovenaan in de organische Google rankings terechtkomen. Organische rankings zijn die resultaten, die op een natuurlijke manier door Google worden gevonden, bijvoorbeeld omdat ze het best overeenkomen met de zoekwoorden. Hoe beter je site voor SEO is ontwikkeld, hoe hoger je in de zoekresultaten zult verschijnen.

Webdesign

Natuurlijk is webdesign het sleutelstuk van onze werkzaamheden. Wil je een website laten maken in omgeving Groningen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een volledig nieuwe website of webshop voor je ontwikkelen, of je huidige site aanpassen. We gebruiken daarbij het liefst een CMS als Wordpress, maar hebben geen enkele moeite met andere systemen zoals Magento. Deze tools bieden het voordeel dat je naderhand zonder veel moeite onderdelen van de site, zoals nieuws en blogs, kunt aanpassen.

We maken hierbij gebruik van een adaptive design. Dit zorgt er automatisch voor dat je site zich aanpast aan allerlei media. Want wie wil er een website die perfect is op een 22 inch monitor, maar vervolgens op een smartphone niet werkt? Ook kijken we naar factoren als laadsnelheid en benodigde informatie van je homepage en landingspagina’s.

Betaalde advertenties

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om betaald te adverteren. Hiervoor is bijvoorbeeld Google Adwords een zeer geschikt medium. Dit werkt met SEA als tegenhanger van de organische zoekresultaten: Search Engine Advertising. Hierin betaal je voor kleine advertenties die bovenaan in de Google-resultaten verschijnen.

Welk soort campagne je met je site wilt voeren, is natuurlijk afhankelijk van je doelgroep, je wensen en je budget. Bij interesse kunnen wij daarvoor een scan uitvoeren en dit op deze manier afstemmen.

Online marketing

Tegenwoordig wordt het gelukkig steeds minder vaak vergeten. Soms willen bedrijven nog steeds niet meer dan alleen maar een eenvoudige website. Maar vaak is er toch meer behoefte aan het uitbouwen van het klantenbestand en het aantal conversies. Naast het bouwen van je website zelf, is het verstandig om deze ook te optimaliseren voor online marketing. Je wilt online te zien zijn en betere resultaten behalen. Als voorbeeld kunnen we eens kijken naar zaken als SEO en SEA. Dit zijn in deze tijd absoluut geen loze kreten!

Grafisch design

Naast websites en de bijbehorende campagnes, kunnen wij ook de vormgeving voor je overnemen. Een goed design maakt soms alle verschil. Wij helpen je graag om je herkenbaarheid te vergroten en de link met je website ook in andere uitingen te leggen. Daarom voorzien wij niet alleen in advertenties en online reclame, maar ook in drukwerk, met korte levertijden en scherpe prijzen.

Veel gestelde vragen over het laten maken van een website.

Onderstaand een overzicht met de meest gestelde vragen over het laten maken van een nieuwe website. Heb jij nog andere vragen, neem dan contact met ons op.

1Wat kost een website?
Een logische vraag, helaas lastig om een eenvoudig antwoord op te geven. Iedere website is uniek, daarom maken we graag een vrijblijvende offerte aan de hand van jouw wensen. Je kunt via onderstaande link direct een offerte aanvragen.
Offerte website aanvragen.

Wij bieden ook een aantal basis pakketten aan. Deze geven direct een indicatie van de kosten.
Bekijk de website pakketten.
2Hoe lang duurt het om een website te maken?
Gemiddeld streven we naar een doorlooptijd van vier tot zes weken, maar het tempo van elk project wordt bepaald door verschillende aspecten. Hoeveel input kun jij als klant leveren tijdens de beginfase en jouw beschikbaarheid met feedback tijdens het proces, dit alles heeft invloed op de snelheid van voltooiing. De functionaliteitsbehoeften kunnen ook een rol spelen - complexere sites zullen meer tijd nodig hebben om te ontwikkelen.
3Wat is jullie werkwijze bij het maken van een website?
Bekijk onze werkwijze bij het maken van een website via onderstaande link.
Werkwijze website laten maken
4Hoe gaat mijn website eruit zien?
Dit gaan we van te voren met jou overleggen. Heb je zelf ideeën en/of voorbeelden? Wij zullen je ook op gebied van ontwerp adviseren. Zodra alle wensen duidelijk zijn gaan wij aan de slag met het concept ontwerp, zodra deze volledig is gefinetuned gaan we dit ontwerp definitief uitrollen.
5Maken jullie op maat gemaakte websites of gebruiken jullie vooraf gemaakte sjablonen?
Onze voorkeur gaat zeker uit naar een op maat gemaakte website. Hierbij kunnen we alles exact zo ontwerpen zodat het precies aansluit bij de uitstraling en functionaliteiten van het bedrijf. Heb je een kleiner budget dan kan een bestaand template (sjabloon) ook een goede optie zijn.
6Wat moeten wij zelf aanleveren voor de website?
Na overleg hebben wij goed duidelijk wat wij van jou als klant nodig hebben. Meestal gaat dit om teksten en afbeeldingen. Daarnaast ontvangen wij graag tijdens het proces regelmatig input, zodat het proces zo optimaal blijft verlopen.
7Wie verzorgt de content van de website (teksten en afbeeldingen e.d.)
Standaard verzorgt de klant zelf de content van de website. Wil je dit liever uitbesteden, dan is dit ook mogelijk. Wij hebben nauwe samenwerkingen met o.a. tekstschrijvers en fotografen.
8In welk systeem wordt mijn website gemaakt?
Wij werken met 2 soorten "systemen". Een groot deel van de websites welke wij ontwikkelen worden gebouwd in WordPress. WordPress is een geweldig contentmanagementsysteem, alle websites op het web, bestaan momenteel uit ongeveer 30% WordPress websites. Het enorme marktaandeel is te danken aan de flexibiliteit en het gebruiksgemak.

Naast WordPress, ontwikkelen wij ook volledige custom maatwerk websites. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van "bestaande software", maar wordt de website volledig handmatig ontwikkeld. Het voordeel van een "maatwerk" website is dat wij exact dat kunnen opleveren waar een klant om vraagt. Bij complexere wensen adviseren wij ook vaak om te kiezen voor een custom maatwerk website.
9Zijn er terugkerende kosten voor mijn website?
Ja, een website kan alleen zichtbaar zijn met een domeinnaam en webhosting. Hiervoor betaal je meestal maandelijks een bedrag, wat er voor zorgt dat jouw website online staat. Er zijn vele aanbieders voor webhosting, in diverse prijsklassen. (let op: kijk bij webhosting niet alleen naar de prijs!) Zelf bieden wij ook webhosting aan, je kunt onze pakketten bekijken via onderstaande link.
Webhosting pakketten
10Wie maakt mijn website?
Wij zijn een klein team, maar hebben alles in huis om jouw website volledig in eigen beheer te ontwikkelen. Wij hebben de expertise voor (web) design, development en marketing in eigen huis. Voor specifieke zaken zoals bijvoorbeeld het schrijven van teksten werken wij samen met de juiste partners.
11Kunnen jullie ook de marketing verzorgen?
Jazeker, een website is de basis, maar een website zonder bezoekers en klanten levert niets op. Wij gaan graag in gesprek om te adviseren welke vorm van marketing geschikt is voor jou.
12Kan ik mijn huidige domeinnaam blijven gebruiken?
Ja, dat is geen probleem. Wij kunnen je huidige domeinnaam koppelen aan de nieuwe website.
13Ik wil niet dat mijn huidige website offline gaat tijdens de bouw van de nieuwe website. Is dit mogelijk?
Ja, wij ontwikkelen onze websites standaard op een development omgeving. Hierdoor kan je huidige website gewoon online blijven staan totdat de nieuwe website helemaal klaar is. Daarnaast kun je het ontwikkel proces via onze development omgeving live volgen.
14Wat is de factuur procedure?
Tenzij anders afgesproken factureren wij bij website projecten tot € 1000,- 50% vooraf en 50% na oplevering van de website. Bij projecten boven de € 1000,-, zal het bedrag vaak opgesplitst worden in 3 of 4 termijnen.
15Krijgt mijn website een CMS?
Afhankelijk van de wens, kunnen wij websites met en zonder CMS leveren. Wanneer het om een statische website gaat waarbij zelden tot nooit wijzigingen zullen plaatsvinden kan een CMS overbodig zijn.
16Onderhouden jullie mijn website na oplevering?
Gedurende de eerste maand na oplevering bieden wij ondersteuning bij problemen met de site. Voor WordPress websites bieden wij daarnaast een onderhoudspakket aan, hierbij zorgen wij dat alle software up-to-date blijft en lossen we eventuele conflicten op na updates. Voor een custom maatwerk website is onderhoud niet tot nauwelijks nodig.
17Kan je de vorderingen aan de website tijdens het ontwikkelproces volgen?
Ja, je krijgt tijdens het maken van de website toegang tot onze development omgeving, zodat je alles live kunt volgen.
18Wordt er rekening gehouden met de vindbaarheid van mijn nieuwe website?
Onze websites worden in basis geoptimaliseerd voor vindbaarheid in Google. We gebruiken de juiste code, zorgen dat het qua structuur goed staat. Daarnaast optimaliseren we alle tekst en afbeelding die we uploaden. Verder melden we de site aan bij Google Seacrh Console.