Hi, Wij Zijn Junto Media!

Welkom in onze wereld waar onze ambities vleugels krijgen en waar jouw dromen het daglicht zien. Onze naam, Junto, geïnspireerd door het Spaanse woord voor 'samen', verklapt al een beetje onze essentie - het gaat om ‘samen’. Samen met jou willen we ideeën niet alleen ontdekken, maar ook vormgeven en tot leven brengen.

Van zolderkamer naar één van de mooiste plekjes van Assen

Hielke Valkenburg besloot in 2014 na 10 jaar loondienst in de branche, zijn droom waar te maken en voor zichzelf te beginnen. Junto Media is toen gestart vanuit de welbekende "zolderkamer". Inmiddels zitten we samen met een team creatievelingen op één van de mooiste plekjes van Assen (vinden we zelf) en zijn we dagelijks bezig om onze klanten blij te maken! Ons kantoor heeft prachtige uitzicht op een natuurgebied en ligt vlakbij de Baggelhuizerplas. Benieuwd? Kom gerust eens langs.

Op maat gemaakte creativiteit

Dit doen we voor onze klanten:

Webdesign: Websites die verhalen vertellen.
Branding: Een visuele identiteit die spreekt.
Online Marketing: Jouw boodschap, helder en krachtig.

Waarom Junto Media?

Op Maat, Altijd: Jouw unieke behoeften ontmoeten onze creatieve oplossingen. Ontzorgen: Wij nemen de technische en creatieve last van je schouders. Meer dan Partners: We worden een deel van jouw team.

Jouw Volgende Stap?

Laten we samen het pad bewandelen naar online succes. Neem contact op en ontdek hoe wij jouw visie kunnen transformeren naar de digitale wereld!

Een Team Met Een Hart Voor Jouw Missie

Ons compacte team van ontwerpers, marketeers, en developers wordt gedreven door een liefde voor wat we doen en voor wie we het doen - namelijk, jou!