Vacature: Stage Grafische Vormgeving

Ben jij een creatieve duizendpoot met een passie voor grafische vormgeving en op zoek naar een stage vol uitdagingen? Zoek niet verder, want wij hebben de perfecte stageplek voor jou! Bij ons krijg je niet alleen veel verantwoordelijkheid, maar ook de vrijheid om jouw creativiteit de vrije loop te laten. Klinkt goed, toch?

Als stagiair grafische vormgeving bij ons ga je aan de slag met het ontwerpen van de meest uiteenlopende visuele uitingen voor onze klanten. Denk hierbij aan logo's, flyers en banners, maar ook aan het uitwerken van creatieve concepten voor campagnes en evenementen. Een veelzijdige stage dus, waarbij geen dag hetzelfde is.

Maar wat verwachten wij van jou? Allereerst een flinke dosis motivatie en leergierigheid. Je hoeft nog niet alles te weten, maar een positieve instelling en de wil om te groeien zijn van onschatbare waarde. Daarnaast is ervaring met grafische software, zoals Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign, natuurlijk mooi meegenomen. Oh, en een gezonde dosis humor wordt ook zeer gewaardeerd in ons team.

En wat bieden wij jou? Naast een gezellige en inspirerende werkomgeving in Assen, krijg je bij ons ook dagelijks een heerlijke lunch voorgeschoteld. Daarnaast bieden wij veel vrijheid en ondersteuning bij jouw werkzaamheden, zodat jij je als grafisch vormgever optimaal kunt ontwikkelen. En last but not least: de kans om te werken aan uitdagende opdrachten voor diverse klanten.

Dus, ben jij de gedreven en creatieve stagiair waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan nu en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons gezellige team. Tot snel!

Bel of mail voor een kennismaking naar 0592 853 204  of hielke@juntomedia.nl