Vacature: Stage Communicatie / Communication & Multimedia Design (CMD)

 

Zoek jij een stage waar je niet alleen maar koffie hoeft te halen en printjes moet maken? Mooi zo, want dat kunnen we zelf wel. Wij zoeken een creatieve en enthousiaste stagiair die ons team komt versterken op het gebied van communicatie en multimedia design.

Bij ons krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je creatieve brein te laten kraken. Je gaat aan de slag met het bedenken, ontwerpen en schrijven van content voor onze websites en klanten. Ook ben je verantwoordelijk voor onze social media kanalen en bedenk je vernieuwende oplossingen voor uitdagingen van onze klanten.

Maar het belangrijkste is dat je een gezonde dosis humor en energie hebt. Wij zoeken iemand die niet bang is om verschillende dingen op te pakken en daarbij ook nog eens te knallen. En oh ja, elke dag staat er een heerlijke lunch voor je klaar.

Wat wij van jou verwachten:

  • Je krijgt energie van het maken van content en hebt ervaring met tekst, afbeeldingen en video's.
  • Je bent een proactieve doener en hebt een vlotte pen.
  • Je kunt overweg met bewerkingsprogramma's van Adobe.
  • Je volgt een hbo-opleiding in de richting communicatie en/of CMD.
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 5 maanden.

 

Wat wij jou bieden:

Bij ons kom je terecht in een gezellig en jong team op een van de mooiste plekjes van Assen. Wij bieden jou veel vrijheid en ondersteuning bij je werkzaamheden. En als kers op de taart, is er ook nog tijd voor ontspanning.

Ben jij de creatieve en energieke stagiair die ons team komt versterken? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort bij ons op kantoor!

Bel of mail voor een kennismaking naar 0592 853 204  of hielke@juntomedia.nl