Webdesign

U wilt een compleet nieuwe website of uw huidige website vervangen of bijwerken? Junto Media is een webdesign bureau uit Assen, wij ontwerpen en realiseren websites en webshops met unieke creatieve ontwerpen welke echt resultaten opleveren!

Wij kunnen tevens de grafische vormgeving als de online marketing voor u verzorgen.

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem voor vragen contact met ons op.

Vraag een webdesign offerte aan
Webdesign

– Recent werk –

Daarom Junto Media als webdesignbureau:

Professionele website al vanaf € 650,-

Een professionele, moderne website hoeft helemaal niet duur te zijn. Voor een basis website betaalt u bij Junto Media slechts 650 euro. Afhankelijk van uw wensen zal de prijs toenemen, u weet altijd vooraf wat de kosten zijn. Goed ontworpen websites verdienen zich zelf snel terug!

Responsive webdesign

Alle websites door ons ontworpen hebben een responsive of adaptive design. Dit houdt in dat de website optimaal getoond wordt op verschillende soorten media’s, denk hierbij aan desktops, tablets en mobiele telefoons. Meer dan 50% bezoekt uw website met een tablet of mobiel, responsive of adaptive design is daarom echt een must!

Hosting, Back-ups en Updates

Wij bieden meer dan alleen het realiseren van de website. Zo kunnen wij de webhosting voor u verzorgen, bij onze webhosting bieden wij gratis technisch onderhoud aan. Denk hierbij aan het maken van back-ups van uw website en updates van templates en plugins. U heeft hierdoor maar 1 aanspreekpunt en u bent verzekerd van een veilige en snelle website.

De beste systemen met eenvoudige CMS

Bij de bouw van websites gebruiken we krachtige open-sourcesystemen en dan bij voorkeur WordPress, maar ook Magento en Prestashop zijn populaire keuzes. Al deze systemen beschikken over een overzichtelijke CMS waardoor u eenvoudig aanpassingen kunt doen aan uw website. Heeft u liever dat wij dit doen? Geen probleem, wij hebben interessante aanbiedingen passend bij uw onderneming.

Vraag een webdesign offerte aan of neem voor vragen contact met ons op