Website laten maken

Professionele website of webshop

Een compleet nieuwe webshop of website laten maken of toch liever bijwerken en restylen? Wij ontwerpen en realiseren unieke creatieve websites en webshops die echt resultaten opleveren!

Een professionele website of webshop is de basis van jouw bedrijf!

Webdesign / ontwikkeling

Wil jij een compleet nieuwe website laten maken, je huidige website vervangen of restylen? Junto Media is een full service reclamebureau gevestigd in Assen, wij ontwerpen en realiseren websites en webshops die er voor zorgen dat jouw bedrijf de uitstraling krijgt die het verdiend.

Bij de bouw van websites gebruiken we krachtige open-sourcesystemen en dan bij voorkeur WordPress of ontwikkelen we een volledige maatwerk website volledig afgestemd naar jouw wensen.

Al onze systemen beschikken indien gewenst over een overzichtelijke CMS waardoor jij zelf eenvoudig aanpassingen kunt doen aan de website.

Alle websites door ons ontworpen hebben een responsive of adaptive design. Hierdoor past de website zich aan op verschillende soorten media’s, denk hierbij aan desktops, tablets en mobiele telefoons.

Meer dan 50% bezoekt jouw website met een tablet of mobiel, responsive of adaptive design is daarom echt een must!

 

Hulp nodig bij je keuze?

Weet jij nog niet precies wat voor website je wilt? Wij helpen graag met het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we je in alle rust kunnen adviseren wat het beste bij jou past.

 

Onze aanpak bij webdesign

Van idee tot livegang

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Bekijk onze website en webshop pakketten.