Webdesign Assen

Website laten maken in Assen

Wil jij een compleet nieuwe website of je huidige website vervangen of bijwerken? Junto Media is een full service bureau gevestigd in Assen.

Webdesign Assen, professionele websites als basis van al jouw marketing activiteiten

Webdesign / ontwikkeling

Vanuit Assen ontwerpen en realiseren wij websites en webshops met unieke creatieve ontwerpen welke echt resultaten opleveren! Wij kunnen websites maken passend bij ieder type bedrijf en budget, of je nu zzp’er bent of een gerenommeerd bedrijf waarvan de website niet meer van deze tijd is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Op zoek naar webdesign in Assen?
Wij komen graag eens langs!

Website laten maken in Assen

Bij de bouw van websites gebruiken we krachtige open-sourcesystemen en dan bij voorkeur WordPress of ontwikkelen we een volledige maatwerk website volledig afgestemd naar jouw wensen.

Al onze systemen beschikken indien gewenst over een overzichtelijke CMS waardoor jij zelf eenvoudig aanpassingen kunt doen aan de website.

Alle websites door ons ontworpen hebben een responsive of adaptive design. Hierdoor past de website zich aan op verschillende soorten media’s, denk hierbij aan desktops, tablets en mobiele telefoons.

Meer dan 50% bezoekt jouw website met een tablet of mobiel, responsive of adaptive design is daarom echt een must!

 

Hulp nodig bij je keuze?

Weet jij nog niet precies wat voor website je wilt? Wij helpen graag met het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we je in alle rust kunnen adviseren wat het beste bij jou past.

 

Onze aanpak bij webdesign

Van idee tot livegang

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Bekijk onze website en webshop pakketten.

Meer klanten door een goede website?

Onze websites zijn standaard goed geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines, maar wil je Google echt gaan domineren, dan is het wellicht een goed idee om je online marketing uit te besteden. Wij kunnen in overleg een plan maken om de zoekmachines te gaan domineren op de belangrijkste zoekwoorden. Hierdoor zorg je ervoor dat je website meer resultaten gaat behalen.

Een Webshop starten?

Producten online gaan verkopen? Met een webshop heb je direct een nieuw platform om verkopen te realiseren. Wij hebben uitgebreide ervaring met diverse webshop systemen en helpen je graag met het maken van een nieuwe webshop.

Waarom een website laten maken door Junto Media uit Assen

  • Lage instap kosten
  • Modern design
  • Responsive voor diverse media
  • Goede vindbaarheid in Google
  • Omzet verhogend
  • Mogelijk om zelf te onderhouden